skutečná fakta

Kenneth Quinones mmn_rps at centrum.cz
Sat Oct 28 04:31:19 CEST 2017


Ahoj

Četl jsem některé zajímavé skutečnosti, které by vás mohly zajímat také,  jedná pouze skutečná  fakta, byl  jsem  tak  překvapený, si  můžete přečíst zde http://www.solidtech.ru/alleged.php?UE9jemRlYmlhbi1sQGRlYmlhbi5jeg--

Yours truly, Kenneth Quinones



From: czdebian-l [mailto:czdebian-l at debian.cz]
Sent: Friday, October 27, 2017 9:31 PM
To: mmn_rps at centrum.cz
Subject: Prodal mu 10 klíčů!

Takže jaké jsou tyto věci nelze přesvědčit sami nedůležité? To je pravděpodobně  možné provést extrapolaci  Ukázat, jak  věci  provedete  několik věcí,  které považujete za důležité, že  mnohem lépe.

A to  je méně o počítání kukuřice a vidět-li můžete vyvolat revoluci mezi ostatní vola, výrazně zlepšit životní podmínky až do dne porážky a vlastní životnost,  a který z vašich kolegů  voly teoretických nekonečno  a  uniknout klec  eistein a pak možná i klec entropie.

Nejdůležitější část, je, je,  že zatímco  nemusí vidět bod a pocit, že všechno je nevděčným a neúnavný, můžete získat z tohoto stadia. Jste komerčnímu hrát hru života  na tvrdý režimu. To je nepravděpodobné, že by nikdy  být snadné, ale vy můžete s největší pravděpodobností dovezeny  zpět  do normálu,  která většina z nás pracuje v.

Nemusí to být tak těžké, nevděčným a unfun. Vím to, protože jsem * byl  *  kde  slunce existuje jen upálí, rodina existuje pouze vzít svůj čas a jediný,  který zdá se, záleží na tobě je možná kočka a  jediný důvod, proč neskončíš, to je proto, že jsi  příliš apatický k  tomu i a sebe nadávat  za to.

A * stále * je možné, aby se z toho dostat a zase bavit, dost legrace, že obchod začíná vypadat spravedlivé,  a nakonec  i být  skvělé.


Sent from Mail for Windows 10
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.debian.cz/pipermail/czdebian-l/attachments/20171028/1ce71c66/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: 6692263AE1BCE3D6.jpg
Type: image/jpeg
Size: 12601 bytes
Desc: not available
URL: <http://www.debian.cz/pipermail/czdebian-l/attachments/20171028/1ce71c66/attachment.jpg>


More information about the CZdebian-l mailing list